Flier Installatiegroep heeft zeer ruime ervaring opgebouwd in het installeren van licht -en krachtinstallaties in kantoren, ziekenhuizen, bedrijfshallen en winkels. Hierbij denkt Flier Installatiegroep graag in ieder ontwikkelingsstadium met klanten mee over de optimale oplossing bij het installeren van deze licht -en krachtinstallaties. Of het nu gaat over de installatie in een nieuw te ontwikkelen gebouw of in bestaande faciliteiten. Flier Installatiegroep kan altijd inspelen op uw wensen, ongeacht de vereisten. Iedere ruimte heeft immers haar specifieke bestemming en inrichting. Flier Installatiegroep installeert de licht -en krachtinstallatie die past bij de bestemming en inrichting van iedere specifieke ruimte.

U kunt kiezen voor een modulaire installatie voor het voeden van kantoorapparatuur. De modulaire installatie heeft als voordeel dat u vanuit één centrale goot aansluitingspunten kunt laten maken, waardoor u op de door u aangeven plaatsen contactpunten heeft. Hierbij behoren aanwezigheidsinstallaties en daglichtafhankelijke installaties voor verlichting tot de mogelijkheden. Daarnaast kan er uiteraard een traditioneel geschakelde verlichting worden geïnstalleerd.

Er kan gebruik worden gemaakt van wandcontactdozen, Multi zuilen en vloeraansluitingen als contactpunten. Door middel van een multizuil heeft u de beschikking over één gecombineerde oplossing voor de aansluiting op het elektriciteit en telefoonnetwerk en op het digitale netwerk. Een geavanceerd zwevend vloersysteem biedt de mogelijkheid om de aansluitingen op de meest gunstige plaats te installeren. U kunt zo uw ruimte flexibel inrichten op de manier die u wilt. U heeft hierdoor de beschikking over een flexibele, goed werkende installatie. Kortom, Flier Installatiegroep biedt ook voor de installatie van licht en krachtinstallaties goed werkende oplossingen op maat.

Licht en Kracht
.......................................................................................................................................................................................................................