TopLine Compact HR-ketels 
Compact comfort, snel warm water.
Met de TopLine Compact kiest u voor de ultieme HR-combiketel, als het gaat om een robuuste, compacte oplossing voor topcomfort. Uiterst betrouwbaar en duurzaam, met uitstekende prestaties op het gebied van energiezuinigheid. Er zijn twee TopLine Compact toestellen met verschillende comfortklassen. 

ProLine HR-ketels 
Klein, slim en extra zuinig comfort.
De nieuwe Nefit ProLine is de kleinste en slimste HR-combiketel met indrukwekkende prestaties. Zo klein dat hij met gemak in een keukenkastje past. Maximale energiebesparing met het betrouwbare comfort van Nefit. Er zijn twee ProLine-toestellen met verschillende comfortklassen.

TopLine Aquapower HR-ketels
Ultiem comfort met direct en extra veel warm water.
Met TopLine AquaPower kiest u voor de top in hoog-rendement combiketels met extra warmwatercomfort. Direct en veel warm water, voor een krachtige douchestraal en een snel gevuld bad. Uiterst betrouwbaar en duurzaam, met uitstekende prestaties op het gebied van energiezuinigheid. Er zijn vier AquaPower-toestellen met verschillende vermogens en comfortklassen. 
Voor de direct warm water uit voorraad, een krachtige douchestraal en een snel gevuld bad is de TopLine AquaPower ideaal. Uiteraard zorgt de TopLine AquaPower ook voor comfortabele, energiezuinige verwarming van uw woning.

Gebruikt u vaak en veel warm water op meerdere plekken tegelijk (bijvoorbeeld als u meer dan één badkamer heeft), kies dan voor de TopLine AquaPower Plus.
Voor situaties waarin extreem veel warm water nodig is, kunt u ook kiezen voor een Topline Single HR-ketel met losse voorraadboiler (80-1000 liter).
ModuLine-kamerthermostaten 
Speciaal ontwikkeld voor Nefit HR-ketels. Alleen in combinatie met een ModuLine kan de HR-ketel gebruik maken van de geavanceerde Nefit-regelmethode die het comfort verhoogt en de energierekening verlaagt.

Auris E Elektrische warmtepompen 
De duurzame Auris E verwarmt uw woning met maar liefst 75% gratis en schone aardwarmte. Ook het water voor keuken en badkamer wordt gratis door de aarde verwarmd. 's Zomers zorgt de Auris E bovendien voor verkoeling.

Verwarming
..................................................................................................................................................................................................................