H.v.d. Flier BV werd opgericht in 1976 en hield zich destijds bezig met de aanleg en het onderhoud van elektrotechnische installaties in de woningbouw en kleine utiliteiten.
Inmiddels is de naam aangepast naar de Flier Installatiegroep.

Het bedrijf heeft zich inmiddels ontplooid tot een gerenommeerd totaalinstallatiebedrijf in de breedste zin des woord en voldoet geheel aan de richtlijnen die zijn vastgesteld zijn door de diverse instanties.

De activiteiten van Flier Installatietechniek worden landelijk ontplooid vanuit Ochten.
De hooggekwalificeerde kennis van het bedrijf wordt beschikbaar gesteld aan projectontwikkelaars, adviseurs, architecten en overige eindgebruikers.

De diensten en producten worden aan o.a. de volgende marktsegmenten verleend:

  • Utiliteit
  • Grootwinkelbedrijf
  • Industrie
  • Woningbouw
  • Gezondheidszorg
  • Onderwijs
  • Licht en Geluids Apparatuur Projectie en Installatie
  • Levering en installatie van PA producten en Geluidsapparatuur voor Industrie en Horeca

Innovatie is voor Flier Installatiegroep een drijvende kracht! Sinds de oprichting in 1976 worden alle technologische ontwikkelingen op de voet gevolgd.
Opdrachtgevers voelen zich daardoor aangesproken en herkennen zich in onze werkwijze.
Met grote zorg voeren wij omvangrijke projecten voor hen uit.
Opdrachtgevers die gevoel hebben voor innovatie op het gebied van elektrotechniek en aanverwante zaken kunnen daardoor inspelen op nieuwe ontwikkelingen en zo een voorsprong nemen.
Flier Installatiegroep ontwikkelt dan ook vanuit uw vraagstelling oplossingen, die vandaag al rekening houden met de mogelijkheden van morgen.
Vanuit deze gedachten ontwerpt, installeert en onderhoudt Flier Installatiegroep Elektrotechnische installaties, Beveiligingssystemen, Telefoon en Datanetwerken en Busbesturingssystemen.

 

Wie zijn wij
..................................................................................................................................................................................................................