Duurzaam

Duurzaam is nodig!

Meer weten?

Duurzaam

Binnen onze werkzaamheden nemen duurzame oplossingen een steeds grotere plaats in. Naast de noodzaak om bewuster met onze energiebronnen om te gaan, komen nieuwe technologieën voor een steeds breder publiek beschikbaar. Zelf elektriciteit opwekken en (schoon) elektrisch rijden zijn daar sprekende voorbeelden. We staan nog maar aan het begin van een nieuw tijdperk, dat we geleidelijk ingaan. Aan Flier Installatiegroep zal het niet liggen: wij doen wat nodig is. En duurzaam ís nodig!

 

PV-installaties

Zelf uw stroom opwekken met zonnepanelen wordt steeds interessanter. Met elke nieuwe generatie panelen nemen rendement en levensduur toe. Wij zijn u graag met advies en installatie van dienst.

LED-verlichting

De ontwikkeling van LED als energiezuinige lichtbron staat niet stil. De technologie wordt steeds toegankelijker terwijl de prijs daalt. Wij hebben ruime ervaring met de toepassing en installatie van LED-armaturen.

Laadstations elektrische auto

Altijd met een volle accu van huis of werk vertrekken? Wij installeren laadstations bij woningen en bedrijven, voor elk type elektrische auto. Samen met u leveren wij zo een bijdrage aan schonere mobiliteit.

Warmtepompsytemen

Flier Installatiegroep heeft ruime ervaring met warmtepompsystemen, die de komende jaren steeds populairder zullen worden. Onze kennis van duurzaam verwarmen en koelen brengen wij graag voor u in praktijk.

Meer weten? Wij helpen u graag verder.

Bel ons voor een afspraak of stuur een bericht.

Onze partners

ADI
Deli-it
Hager
Honeywell
Keurmerk beveiliging
Nefit
Norbain
SMC