We doen gewoon wat nodig is

Over ons

Al meer dan 45 jaar maakt Flier Installatiegroep naam in de woning- en utiliteitsbouw, retail en industrie. Het geheim achter ons succes is zo eenvoudig, dat we het graag met u delen: we doen gewoon wat nodig is. Anders gezegd maken we het nooit moeilijker dan het is.

Zo zijn we ooit lokaal begonnen, om met deze aanpak eerst de Betuwe en later heel Nederland te veroveren. Het bedrijf groeide met deze ontwikkeling en steeds grotere opdrachtgevers mee, maar we zijn nooit vergeten waar we vandaag komen.

Persoonlijk contact staat nog altijd voorop en onze betrokkenheid is groter dan ooit. Dat laatste heeft alles te maken met onze rol als totaalinstallateur en adviserend bouwpartner.

Ook daarin houden wij vast aan ons principe van doen wat nodig is. Zorgen dat het werkt. En blijft werken als er iets meer van de installatie gevraagd wordt. Wij weten uit ervaring wat daarvoor nodig is. Voor ons heel gewoon, maar een verademing voor onze opdrachtgevers.

JCVANKESSEL Groep

JCVANKESSEL GroepVanaf 2020 maakt Flier Installatiegroep deel uit van de JCVANKESSEL Groep. Hierdoor profiteert u van de ruime ervaring en kennis van de groep. Binnen de JCVANKESSEL Groep zijn alle disciplines uit de bouwketen vertegenwoordigd: van architectuur tot en met service en onderhoud en zonne-energie. Altijd met kwalitatief hoogwaardige oplossingen als uitgangspunt.

Meer weten?

“Experts die met ons meedenken”

“Flier is een vertrouwd gezicht op onze locaties, van kantoor tot productie- en assemblagehal. Doordat we veel innoveren en experimenteren met nieuwe opstellingen, zoals met robots, moeten wij onze elektriciteitsvoorzieningen hier regelmatig op aanpassen. In het directe contact met Flier is dan altijd snel duidelijk wat er nodig is.”

Gerrit van Vlastuin Algemeen directeur Vlastuin Group

“De mensen zijn de kracht”

“Ons partnerschap met Flier komt tot uiting in de ruime ervaring en kennis die we samen hebben opgedaan.”, licht Horsten toe. “Daarnaast is er veel vertrouwen en kennen we elkaar persoonlijk. Ik ken zelfs de individuele monteurs en weet precies wat ik aan elk van hen heb. Die mensen zijn de kracht van Flier.”

Corné Horsten Winkelbeheerder Kwantum, Homefashion Group

“Ongekend hoog serviceniveau”

“Wat ik ook als een absolute meerwaarde van Flier beschouw, is de wijze waarop ze met ons meedenken. Dit leidt niet zelden tot andere, betere oplossingen die ook prijstechnisch in ons voordeel werken. Flier ontzorgt ons dus niet alleen met service, maar bewijst zich ook met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.”

Danien Ooms Expansie & Facilitair Manager Bricorama

Meer weten? Wij helpen u graag verder.

Bel ons voor een afspraak of stuur een bericht.