Oplossingen

Flier Installatiegroep denkt in oplossingen, maar altijd met het oog op wat nodig is. Want meer is niet altijd beter. Soms zelf kwetsbaarder. En in elk geval duurder. Daarentegen is het wel belangrijk om vooruit te kijken. Zodat de installatie die wij vandaag bij u aanleggen, ook is voorbereid op uw behoeften van morgen. Met als bijkomend voordeel dat u zich dankzij onze integrale aanpak kunt verzekeren van een totaaloplossing met één aanspreekpunt voor service en onderhoud.

Meer weten? Wij helpen u graag verder.

Bel ons voor een afspraak of stuur een bericht.

Utiliteitsbouw

Flier Installatiegroep bewijst zich als veelzijdige bouwpartner bij de realisatie en renovatie van bedrijfsgebouwen. Met onze totaalaanpak dragen wij bij aan overzicht en controle op de bouwplaats. En belangrijker nog: aan een efficiënte onderliggende afstemming van de verschillende installaties.

Lees verder

Retail

Flier Installatiegroep heeft zich door ervaring ontwikkeld tot een belangrijke partner voor retailbedrijven. We zorgen voor volop licht, leggen de infrastructuur aan voor kassasystemen en beveiligen het winkelpand tegen diefstal en brand.

Lees verder

Industrie

Voor technische installaties in de industrie gelden extra hoge eisen. Dat moet ook wel gezien de zware belasting in termen van elektrisch vermogen, de borging van de bedrijfscontinuïteit en de veiligheid van de medewerkers.

Lees verder

Woningbouw

We renoveren bestaande woningen maar zijn ook totaalpartner in nieuwbouwprojecten. We realiseren en onderhouden installaties voor particulieren, woningcorporaties, verenigingen van eigenaren, vastgoedbeheerders, architecten en aannemers.

Lees verder

Onze partners

ADI
Deli-it
Hager
Honeywell
Keurmerk beveiliging
Nefit
Norbain
SMC