Beveiliging & Telecom

Flier Installatiegroep. Als het om techniek en toekomstvisie gaat.

Beveiliging & Telecom

Alles draait om veiligheid en communicatie. Slimme verbindingen maken het verschil. Of het nu gaat om beveiliging, dataverkeer of telecom, wij laten techniek in uw voordeel werken. Met slimme systemen die uw bezittingen beschermen tegen brand en diefstal. En betrouwbare verbindingen die ervoor zorgen dat computers en mensen onderling én met elkaar kunnen ‘praten’.

Waarom Flier?

  • Preventief onderhoud
  • Plan van aanpak voor beveiliging
  • Energieadvies
  • Opgeleid Persoon taken (OP)

Meer weten? Wij helpen u graag verder.

Bel ons voor een afspraak of stuur een bericht.

Utiliteitsbouw

Flier Installatiegroep bewijst zich als veelzijdige bouwpartner bij de realisatie en renovatie van bedrijfsgebouwen. Met onze totaalaanpak dragen wij bij aan overzicht en controle op de bouwplaats. En belangrijker nog: aan een efficiënte onderliggende afstemming van de verschillende installaties.

Lees verder

Retail

Flier Installatiegroep heeft zich door ervaring ontwikkeld tot een belangrijke partner voor retailbedrijven. We zorgen voor volop licht, leggen de infrastructuur aan voor kassasystemen en beveiligen het winkelpand tegen diefstal en brand.

Lees verder

Industrie

Voor technische installaties in de industrie gelden extra hoge eisen. Dat moet ook wel gezien de zware belasting in termen van elektrisch vermogen, de borging van de bedrijfscontinuïteit en de veiligheid van de medewerkers.

Lees verder

Woningbouw

We renoveren bestaande woningen maar zijn ook totaalpartner in nieuwbouwprojecten. We realiseren en onderhouden installaties voor particulieren, woningcorporaties, verenigingen van eigenaren, vastgoedbeheerders, architecten en aannemers.

Lees verder

Onze partners

ADI
Deli-it
Hager
Honeywell
Keurmerk beveiliging
Nefit
Norbain
SMC